Een ieder wil op zijn trouwdag wel met de mooiste en leukste auto komen aanrijden.
Hetzij een oldtimer, hetzij een luxe nieuwe auto of een geweldige limousine.

Op zoek naar een originele trouwauto? toch iets goedkoops, mooi en toch een prachtige auto? Iets innovatiefs? Of een trouwauto huren in Rotterdam?
Allereerst natuurlijk gefeliciteerd dat jullie gaan trouwen!
Op zoek naar iets bijzonders en iets speciaal?
Voor zover mij bekend, in ieder geval.

Een Tesla vinden jullie misschien leuk, maar toch niet helemaal passend bij jullie bruiloft. Een Oldtimer is ook zo ‘gewoon’ en daarnaast zou het ook wel fijn zijn om met zijn alle in een trouwauto te zitten. Keuze zat.
Onze trouwauto’s en autobussen zijn stuk voor stuk blikvangers. Een exclusieve klassieker, luxe limousine, krachtige cabrio of prachtige oldtimer bus is met chauffeur te huur voor een aantrekkelijke prijs. Er is keuze uit een heel assortiment verschillende Excaliburs, Rolls Royce, Mini coopers Ford mustang maar ook oldtimer bussen. Niet te vergeten onze limousines die wij ook ter beschikking hebben voor u.

Wij staan ook klaar om u te adviseren bij uw keus aan de hand van uw thema of als u er gewoon niet uitkomt, want mogelijkheden zijn er genoeg. Van ons krijgt u ook nog een extra service indien u daar gebruik van wilt maken. Wij vervoeren jullie graag op jullie trouwdag. Om het jullie makkelijker te maken, krijgen jullie deze chauffeursdiensten erbij, maar het kan ook zonder. Die keus ligt helemaal aan jullie.

Hebben jullie nog vragen? Neem dan contact op met een trouwauto, ik beantwoord ze graag.